Voorgerechten
· Huisbereide garnaalkroketten op een fris slaatje € 19
· Warm geitenkaasje met acaciahoning € 18
· Slaatje van gebakken Sint-Jakobsnootjes en parmaham € 25
· Scampi’s met curry roomsausje € 19
· Gebakken ganzenlever met uienconfituur € 27
· Rundscarpaccio met parmezaanschilfers € 20
Hoofdgerechten
· Gegrilde gamba’s met gewokte groentjes € 28
· Gebakken zeetong met frietjes € 35
· Gebakken roodbaarsfilet met prei en kasteelaardappeltjes € 25
· Groenlandse heilbotfilet op een bedje van zalmaardappeltjes € 27
· Lamskroontje met een tijmsausje en seizoensgroentjes € 36
· Ierse Angus steak met peper- of champignonsaus en frietjes € 29
Nagerechten
· Dame Blanche € 10
· Warm Normandische appeltaart met vanille-ijs € 10
· Vanille-ijs met warme frambozen € 11
· IJssoesjes met warme chocoladesaus € 10
. Coupe Colonel € 11
. Chocolade moelleux met vanille-ijs € 12
. Verwenbordje € 11