Voorgerechten

· Huisbereide garnaalkroketten op een fris slaatje  € 19
· Warm geitenkaasje met acaciahoning  € 18
· Slaatje van gebakken Sint-Jakobsnootjes en parmaham  € 25
· Scampi’s met curry roomsausje  € 19
· Gebakken ganzenlever met uienconfituur  € 27
· Rundscarpaccio met parmezaanschilfers  € 20

Hoofdgerechten

· Gegrilde gamba’s met gewokte groentjes  € 28
· Gebakken zeetong met frietjes  € 35
· Gebakken roodbaarsfilet met prei en kasteelaardappeltjes  € 25
· Groenlandse heilbotfilet op een bedje van zalmaardappeltjes  € 27
· Lamskroontje met een tijmsausje en seizoensgroentjes  € 36
· Ierse Angus steak met peper- of champignonsaus en frietjes  € 29

Nagerechten

· Dame Blanche  € 10

· Warm Normandische appeltaart met vanille-ijs  € 10

· Vanille-ijs met warme frambozen  € 11

· IJssoesjes met warme chocoladesaus  € 10

. Coupe Colonel  € 11

. Chocolade moelleux met vanille-ijs   € 12

. Verwenbordje  € 11