Voorgerechten

· Huisbereide garnaalkroketten op een fris slaatje  € 18
· Warm geitenkaasje met acaciahoning  € 16
· Slaatje van gebakken Sint-Jakobsnootjes en parmaham  € 22
· Scampi’s met curry roomsausje  € 17
· Gebakken ganzenlever met uienconfituur  € 24
· Rundscarpaccio met parmezaanschilfers  € 18

Hoofdgerechten

· Gegrilde gamba’s met gewokte groentjes  € 28
· Gebakken zeetong met frietjes  € 32
· Gebakken roodbaarsfilet met prei en kasteelaardappeltjes  € 25
· Groenlandse heilbotfilet op een bedje van garnaalaardappeltjes  € 27
· Lamskroontje met een tijmsausje en seizoensgroentjes  € 34
· Ierse Angus steak met peper- of champignonsaus en frietjes  € 26

Nagerechten

· Dame Blanche  € 9

· Warm Normandische appeltaart met vanille-ijs  € 8,5

· Vanille-ijs met warme frambozen  € 9,5

· IJssoesjes met warme chocoladesaus  € 9

. Coupe Colonel  € 10

. Verwenbordje  € 10