Voorgerechten

· Huisbereide garnaalkroketten op een fris slaatje  € 15
· Warm geitenkaasje met acaciahoning  € 14
· Slaatje van gebakken Sint-Jakobsnootjes en parmaham  € 18
· Scampi’s met curry roomsausje  € 15
· Gebakken ganzenlever met uienconfituur  € 19
· Rundscarpaccio met parmezaanschilfers  € 16

Hoofdgerechten

· Gegrilde gamba’s met gewokte groentjes  € 25
· Gebakken zeetong met frietjes  € 27
· Gebakken roodbaarsfilet met prei en kasteelaardappeltjes  € 24
· Groenlandse heilbotfilet op een bedje van garnaalaardappeltjes  € 25
· Lamskroontje met een tijmsausje en seizoensgroentjes  € 29
· Ierse Angus steak met peper- of champignonsaus en frietjes  € 24

Nagerechten

· Dame Blanche  € 7.5

· Warm Normandische appeltaart met vanille-ijs  € 7

· Vanille-ijs met warme frambozen  € 8

· IJssoesjes met warme chocoladesaus  € 8

. Coupe Colonel  € 10 

. Verwenbordje  € 8