Voorgerechten
· Huisbereide garnaalkroketten op een fris slaatje € 18
· Warm geitenkaasje met acaciahoning € 16
· Slaatje van gebakken Sint-Jakobsnootjes en parmaham € 22
· Scampi’s met curry roomsausje € 17
· Gebakken ganzenlever met uienconfituur € 24
· Rundscarpaccio met parmezaanschilfers € 18
Hoofdgerechten
· Gegrilde gamba’s met gewokte groentjes € 28
· Gebakken zeetong met frietjes € 32
· Gebakken roodbaarsfilet met prei en kasteelaardappeltjes € 25
· Groenlandse heilbotfilet op een bedje van garnaalaardappeltjes € 27
· Lamskroontje met een tijmsausje en seizoensgroentjes € 34
· Ierse Angus steak met peper- of champignonsaus en frietjes € 26
Nagerechten
· Dame Blanche € 9
· Warm Normandische appeltaart met vanille-ijs € 8,5
· Vanille-ijs met warme frambozen € 9,5
· IJssoesjes met warme chocoladesaus € 9
. Coupe Colonel € 10
. Verwenbordje € 10